6/6/17

Πώς μπορείτε να αποθηκεύσετε αναρτήσεις στο Instagram

Το Instagram είναι μια μεγάλη πηγή έμπνευσης για πολλά πράγματα: φωτογραφίες, μέρη για επίσκεψη, ρούχα και πολλά άλλα. Δείτε πώς μπορείτε να αποθηκεύσετε αναρτήσεις στο Instagram.








Ανοίξτε το Instagram και βρείτε μια φωτογραφία που θέλετε να αποθηκεύσετε για αργότερα. Μπορείτε να αποθηκεύσετε κάποιες φωτογραφίες, ακόμη και τις δικές σας. Για να αποθηκεύσετε τη φωτογραφία, πατήστε το εικονίδιο Σελιδοδείκτη ακριβώς κάτω από την φωτογραφία στα δεξιά σας. Το εικονίδιο θα αλλάξει σε μαύρο για να δείξει ότι η ανάρτηση βρίσκεται τώρα στις αποθηκευμένες φωτογραφίες σας.

Για να προβάλετε τις αποθηκευμένες φωτογραφίες σας, κατευθυνθείτε στο προφίλ σας και πατήστε το εικονίδιο σελιδοδείκτη στη δεξιά πλευρά (είναι το ίδιο εικονίδιο με αυτό που κάνατε την αποθήκευση). Εδώ θα δείτε όλες τις αποθηκευμένες φωτογραφίες σας. Κανείς άλλος δεν μπορεί να τα δει. Για να καταργήσετε την αποθήκευση μιας φωτογραφίας, επιλέξτε την και πατήστε ξανά το εικονίδιο σελιδοδείκτη.
Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε συλλογές αποθηκευμένων φωτογραφιών. Αγγίξτε το εικονίδιο + στην επάνω δεξιά γωνία και στη συνέχεια πληκτρολογήστε ένα όνομα για τη συλλογή σας. Πατήστε Επόμενο και έπειτα επιλέξτε οποιεσδήποτε φωτογραφίες θέλετε να προσθέσετε από την Αποθήκευση. Πατήστε Τέλος και θα έχετε μια νέα Συλλογή. Όλες οι Συλλογές σας βρίσκονται στην καρτέλα «Συλλογές».

Για να προσθέσετε περισσότερες φωτογραφίες σε μια συλλογή που έχετε ήδη δημιουργήσει, επιλέξτε την και στη συνέχεια αγγίξτε τις τρεις τελείες στην επάνω δεξιά γωνία που ακολουθεί η επιλογή Προσθήκη στη συλλογή. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να επιλέξετε οποιεσδήποτε νέες φωτογραφίες έχετε αποθηκεύσει. Επιλέξτε τα και πατήστε Τέλος για να τα προσθέσετε στη Συλλογή.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
x

Νέα Τεχνολογία

Windows

Ms Office

Social Media

How to

Κατευθείαν στο email σας!

Όλα τα τελευταία άρθρα κατευθείαν στο email σας. Για να είστε πρώτοι απλά γραφτείτε με το email σας, χωρίς κόπο και σας υπόσχομαι ότι θα σεβαστούμε την ιδιωτικότητα σας!