25/5/17

Πώς να απαλλαγείτε από τις αναφορές μηνυμάτων στο viber

Για παράδειγμα, αν λάβουμε ένα μήνυμα στο Viber και είμαστε online, τότε στη συνομιλία του αποστολέα χρήστη θα φανεί η ένδειξη «Παραδόθηκε». Αν ανοίξουμε τη συνομιλία και διαβάσουμε το μήνυμα, τότε η ένδειξη «Παραδόθηκε» μετατρέπεται σε «Προβλήθηκε», μαρτυρώντας την κίνηση μας.








Ευτυχώς για εμάς, σε αντίθεση αρκετούς άλλους messengers, το Viber διαθέτει μια λειτουργία για να απαλλαγούμε από τις αναφορές μηνυμάτων.

Τι είναι η «Αποστολή κατάστασης προβλήθηκε» στο Viber;

Η συγκεκριμένη ρύθμιση του Viber επιτρέπει στον χρήστη να αποφασίσει αν θέλει οι άλλοι χρήστες να γνωρίζουν πότε εκείνος διάβασε ένα μήνυμα τους.

Από προεπιλογή, η ρύθμιση είναι ενεργοποιημένη.

Με την απενεργοποίηση της, ο χρήστης μπορεί να διαβάζει ένα μήνυμα σε μια συνομιλία χωρίς τους άλλους χρήστες να γνωρίζουν πότε «Προβλήθηκε» το μήνυμα, καθώς και πότε «Παραδόθηκε».

Υπάρχει ένα τίμημα όμως.

Αν ο χρήστης επιλέξει να απενεργοποιήσει την «Αποστολή κατάστασης προβλήθηκε», τότε ούτε εκείνος θα γνωρίζει πότε τα δικά του μηνύματα παραδόθηκαν ή προβλήθηκαν από τις επαφές του.

Σε συνδυασμό με τη ρύθμιση «Κοινή χρήση κατάστασης σύνδεσης» ο χρήστης μπορεί να και να μην φαίνεται online, και να διαβάζει μηνύματα χωρίς να ειδοποιεί τους αποστολείς τους.

Να είναι πλήρως αόρατος δηλαδή.

Διαδικασία απόκρυψης «Προβλήθηκε» και «Παραδόθηκε» στο Viber

1. Ανοίξτε το Viber και επιλέξτε το εικονίδιο με τις τρεις οριζόντιες γραμμές πάνω αριστερά.

2. Από το κάθετο μενού που θα εμφανιστεί, πατήστε την επιλογή «Ρυθμίσεις».

3. Στο νέο μενού επιλέξτε «Ιδιωτικό απόρρητο».

4. Τέλος, απενεργοποιήστε την επιλογή «Αποστολή κατάστασης Προβλήθηκε» πατώντας πάνω στο εικονίδιο στα δεξιά της.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
x

Νέα Τεχνολογία

Windows

Ms Office

Social Media

How to

Κατευθείαν στο email σας!

Όλα τα τελευταία άρθρα κατευθείαν στο email σας. Για να είστε πρώτοι απλά γραφτείτε με το email σας, χωρίς κόπο και σας υπόσχομαι ότι θα σεβαστούμε την ιδιωτικότητα σας!