5/6/16

Πώς να αλλάξετε τους ήχους και τις δονήσεις στο Android πληκτρολόγιο

Κατά την γνώμη μου η επιλογή της αλλαγής των ήχων σε ένα πληκτρολόγιο αφής στο Αndroid κινητό σας είναι σημαντική. Εδώ θα σας δείξω πώς μπορείτε όχι μόνο να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τα δύο από αυτά τα χαρακτηριστικά στο Google Πληκτρολόγιο, αλλά επίσης και πώς να προσαρμόσετε το καθένα από αυτά.




Όπως και με όλα τα άλλα, το ταξίδι μέσα στις επιλογές ήχου και δόνησης αρχίζει στο μενού ρυθμίσεων του πληκτρολογίου. Στο πληκτρολόγιο αριστερά του spacebar υπάρχει ένα κουμπί που συμβολίζει το κόμμα πατήστε το παρατεταμένα. Μόλις αφήσετε το πλήκτρο θα εμφανιστεί ένα νέο παράθυρο με δύο επιλογές. Στο νέο παράθυρο λοιπόν υπάρχουν οι εξής επιλογές Γλώσσες και ρυθμίσεις πληκτρολογίου Google. Πατήστε το τελευταίο.

Στο νέο παράθυρο επιλέξτε τις Προτιμήσεις. εδώ πλέον μπορείτε να ρυθμίσετε τις επιλογές ήχου. Στο μενού είναι απενεργοποιημένες από προεπιλογή, εσείς δεν έχετε παρά να τις ενεργοποιήσετε. Η επιλογή ακριβώς από κάτω θα σας επιτρέψει να προσαρμόσετε πόσο δυνατά θα είναι ο ήχος. 
Οι ρυθμίσεις δόνησης λειτουργούν ουσιαστικά με τον ίδιο τρόπο. Η δόνηση κατά το πάτημα ενός πλήκτρου είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή, οπότε αν δεν σας αρέσει αυτό μπορείτε να το απενεργοποιήσετε. Αν σας αρέσει όμως αυτό, μπορείτε να ρυθμίσετε το πόσο δυνατή θα είναι η δόνηση ή αντίστοιχα πόσο μαλακή. Υπάρχουν ένα-δύο άλλα μικρά πράματα σε αυτό το μενού. Καλό θα ήταν βέβαια κατ' εμέ να μην τα πειράξετε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
x

Νέα Τεχνολογία

Windows

Ms Office

Social Media

How to

Κατευθείαν στο email σας!

Όλα τα τελευταία άρθρα κατευθείαν στο email σας. Για να είστε πρώτοι απλά γραφτείτε με το email σας, χωρίς κόπο και σας υπόσχομαι ότι θα σεβαστούμε την ιδιωτικότητα σας!