7/6/16

Πώς να στέλνετε όλες τις εισερχόμενες κλήσεις σας σε ανοιχτή ακρόαση στο iPhone

Εάν χρησιμοποιείτε την ανοιχτή ακρόαση του iPhone σας για την πλειοψηφία των κλήσεων σας, τότε ίσως να σας είναι λίγο κουραστικό να πρέπει να πατάτε πάντα το κουμπί της ανοιχτής ακρόασης. Ευτυχώς, μπορείτε να το ρυθμίσετε έτσι ώστε οι κλήσεις να βγαίνουν κατευθείαν.


Μπορείτε να κάνετε την ανοιχτή ακρόαση να δουλεύει με δύο τρόπους και όταν λαμβάνετε μια κλήση αλλά και όταν καλείτε εσείς οι ίδιοι. Αυτό γίνεται ακόμα πιο απλά εάν χρησιμοποιείτε ένα Bluetooth ακουστικό. 

Κατ 'αρχάς, στο iPhone σας, ανοίξτε τις ρυθμίσεις σας και πιέστε την κατηγορία Γενικά.

Μετά κινηθείτε και πατήστε την Προσβασιμότητα.

Στις ρυθμίσεις της Προσβασιμότητας στο μενού ανοιχτής ακρόασης αλλάξτε την ρύθμιση από αυτόματη η οποία είναι έτσι από προεπιλογή

Στο νέο μενού που θα οδηγηθείτε θα έχετε πλέον τρεις επιλογές: την αυτόματη ρύθμιση, την προώθηση των εισερχόμενων κλήσεων σας σε ένα Bluetooth ακουστικό, και τις εισερχόμενες κλήσεις σας να οδηγούνται πάντα σε ανοιχτή ακρόαση στο iPhone σας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
x

Νέα Τεχνολογία

Windows

Ms Office

Social Media

How to

Κατευθείαν στο email σας!

Όλα τα τελευταία άρθρα κατευθείαν στο email σας. Για να είστε πρώτοι απλά γραφτείτε με το email σας, χωρίς κόπο και σας υπόσχομαι ότι θα σεβαστούμε την ιδιωτικότητα σας!