15/12/19

Η Microsoft ολοκληρώνει την υποστήριξη του Office 2010

Μέχρι το τέλος του 2017, σύμφωνα με έρευνα της Spiceworks, το Office 2010 χρησιμοποιήθηκε από το 83% των εταιρειών. Οι περισσότερες εταιρείες φάνηκαν να έχουν ένα συνδυασμό εκδόσεων του Office, με το Office 2007 να είναι το επόμενο πιο διαδεδομένο, στο 68%.





Ενώ ο χρόνος και οι αμείλικτες προσπάθειες της Microsoft να κάνουν τους χρήστες να μεταβούν στο Office 365 ήταν άκαρπες. Πάντως να σας αναφέρω εδώ ότι στις 13 Οκτωβρίου 2020 σταματάει η υποστήριξη του  Office 2010Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει πλέον τεχνική υποστήριξη και και δεν θα υπάρχουν ενημερώσεις ασφαλείας. Αν φυσικά θέλετε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείται το Office 2010, μπορείτε να το κάνετε αλλά θα χρειαστείτε οπωσδήποτε λογισμικό προστασίας από ιούς. Ένα άλλο εμπόδιο το οποίο μπορεί να αντιμετωπίσετε είναι η ασυμβατότητα με ορισμένα νεότερα προγράμματα και μορφές αρχείων. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
x

Νέα Τεχνολογία

Windows

Ms Office

Social Media

How to

Κατευθείαν στο email σας!

Όλα τα τελευταία άρθρα κατευθείαν στο email σας. Για να είστε πρώτοι απλά γραφτείτε με το email σας, χωρίς κόπο και σας υπόσχομαι ότι θα σεβαστούμε την ιδιωτικότητα σας!