21/12/19

Πώς να καθαρίσετε το ιστορικό αναζήτησης της Google

Η Google αποθηκεύει ένα ιστορικό όλων των αναζητήσεων που έχετε πραγματοποιήσει κατά τη σύνδεσή σας, συνδέοντάς το με το λογαριασμό της Google σας. Τώρα μπορείτε να διαγράψετε γρήγορα αυτό το ιστορικό από τα αποτελέσματα αναζήτησης της Google. 





Λάβετε υπόψη ότι η Google χρησιμοποιεί το ιστορικό αναζήτησης για να μάθει για εσάς, οπότε η διαγραφή του ιστορικού αναζήτησης θα κάνει τα αποτελέσματα αναζήτησης λιγότερο εξατομικευμένα.

Πώς να καθαρίσετε το Ιστορικό αναζήτησης της Google 
Για να διαγράψετε το ιστορικό αναζήτησης Google στην επιφάνεια εργασίας, κάντε κλικ στην επιλογή Ρυθμίσεις όπως φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία. 
Αν κατεβείτε λίγο πιο κάτω στην σελίδα θα βρείτε όλο το ιστορικό αναζήτησης σας. Για να διαγράψετε όλο το ιστορικό αναζήτησης Google, κάντε κλικ στο κουμπί «Διαγραφή όλων των δραστηριοτήτων αναζήτησης». 
Πώς να σταματήσετε το Google να αποθηκεύει το Ιστορικό αναζήτησης
Φυσικά, το Google θα συνεχίσει να συλλέγει το ιστορικό αναζήτησης ακόμα και μετά την εκκαθάρισή του. Εάν θέλετε να σταματήσετε να κάνετε κάτι τέτοιο, κάντε κλικ ή επιλέξτε την επιλογή «Δραστηριότητα ιστού και εφαρμογών». 
Απλά απενεργοποιήστε την «Δραστηριότητα ιστού και εφαρμογών».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
x

Νέα Τεχνολογία

Windows

Ms Office

Social Media

How to

Κατευθείαν στο email σας!

Όλα τα τελευταία άρθρα κατευθείαν στο email σας. Για να είστε πρώτοι απλά γραφτείτε με το email σας, χωρίς κόπο και σας υπόσχομαι ότι θα σεβαστούμε την ιδιωτικότητα σας!