24/5/18

Πώς να προσθέσετε δύο διαστήματα μετά από το τέλος μιας πρότασης αυτόματα στο Word 2013

Υπήρχε παλιά ένας νόμος της γραμματικής, ότι είναι σωστό να χρησιμοποιείτε δύο διαστήματα μετά από το τέλος μιας πρότασης. Σήμερα, ένα κενό μεταξύ των προτάσεων είναι κανόνας σε έντυπη μορφή.





Κάντε κλικ στην καρτέλα ΑρχείοΣτην οθόνη που θα ανοίξει, κάντε κλικ στην επιλογή Επιλογές στη λίστα των στοιχείων στα αριστερά.
Στο παράθυρο διαλόγου Επιλογές του Word, κάντε κλικ στην επιλογή Γλωσσικός έλεγχος στη λίστα των στοιχείων στα αριστερά. Στην ενότητα Κατά τη διόρθωση ορθογραφίας και γραμματικής στο Word, κάντε κλικ στο κουμπί Ρυθμίσεις στα δεξιά της αναπτυσσόμενης λίστας. Εμφανίζεται το παράθυρο διαλόγου Ρυθμίσεις γραμματικής. Στην ενότητα πόσα κενά θέλετε ανάμεσα σε δυο προτάσεις επιλέξτε 2 από την αναπτυσσόμενη λίστα. Κάντε κλικ στο κουμπί OK για να αποδεχτείτε την αλλαγή και να κλείσετε το παράθυρο διαλόγου.

Το Word θα επισημάνει τώρα κάθε εμφάνιση ενός χώρου μετά από μια περίοδο, είτε θα είναι στο τέλος μιας φράσης είτε αλλού.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
x

Νέα Τεχνολογία

Windows

Ms Office

Social Media

How to

Κατευθείαν στο email σας!

Όλα τα τελευταία άρθρα κατευθείαν στο email σας. Για να είστε πρώτοι απλά γραφτείτε με το email σας, χωρίς κόπο και σας υπόσχομαι ότι θα σεβαστούμε την ιδιωτικότητα σας!