12/5/18

Πώς να κρύψετε την ενεργή κατάσταση σας στο Messenger & στο Instagram

Το Instagram πρόσθεσε πρόσφατα μια νέα επιλογή που επιτρέπει σε άλλους χρήστες να βλέπουν πότε ήταν για τελευταία φορά ενεργή. Εάν δεν θέλετε να γνωρίζουν πότε είστε μέσα στην υπηρεσία του Messenger & του Instagram μπορείτε να το απενεργοποιήσετε αρκετά εύκολα.




Αρχικά, ανοίξτε την εφαρμογή του Messenger & του Instagram και στη συνέχεια μεταβείτε στο προφίλ σας αγγίζοντας το τελευταίο εικονίδιο στη γραμμή πλοήγησης.

Instagram
Θα χρειαστεί να κατευθυνθείτε στο μενού Ρυθμίσεις - στο iOS, είναι ένα μικρό εικονίδιο οδοντωτών δίπλα στο κουμπί Επεξεργασία προφίλ. Στο Android, πατήστε τα τρία κουμπιά στην επάνω δεξιά γωνία.

Από εκεί, απλώς μετακινηθείτε προς τα κάτω στο κάτω μέρος της ενότητας Ρυθμίσεις μέχρι να βρείτε μια επιλογή με την ένδειξη Εμφάνιση της κατάστασης δραστηριότητας και απλά απενεργοποιήστε την.
Αξίζει να σημειωθεί ότι αν επιλέξετε να αποκρύψετε την κατάσταση της δραστηριότητάς σας, δεν θα μπορείτε να δείτε και τις καταστάσεις άλλων χρηστών. 

Messenger
Εάν χρησιμοποιείτε το Facebook Messenger για οποιονδήποτε λόγο, όλοι οι φίλοι σας που χρησιμοποιούν επίσης την υπηρεσία μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί σας όταν είστε ενεργοί. Ευτυχώς, υπάρχει ένας εύκολος τρόπος να αποκρύψετε την ενεργό κατάστασή σας.

Σημείωση: Μπορείτε να βρείτε αυτή τη ρύθμιση στην ίδια θέση τόσο στο iOS όσο και στο Android, αν και τα μενού φαίνονται ελαφρώς διαφορετικά. Ενεργοποιήστε την εφαρμογή Messenger και, στη συνέχεια, πατήστε την καρτέλα με την εικόνα του προφίλ σας, η οποία εμφανίζεται επάνω δεξιά στην αναζήτηση.

Στη συνέχεια, πατήστε την καρτέλα Διαθεσιμότητα στην κορυφή. Σύρετε την εναλλαγή στη θέση εκτός λειτουργίας για να απενεργοποιήσετε την ενεργή κατάστασή σας. Ακριβώς σημειώστε ότι με αυτόν τον τρόπο απενεργοποιείτε επίσης την ικανότητά σας να βλέπετε την ενεργό κατάσταση άλλων ανθρώπων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
x

Νέα Τεχνολογία

Windows

Ms Office

Social Media

How to

Κατευθείαν στο email σας!

Όλα τα τελευταία άρθρα κατευθείαν στο email σας. Για να είστε πρώτοι απλά γραφτείτε με το email σας, χωρίς κόπο και σας υπόσχομαι ότι θα σεβαστούμε την ιδιωτικότητα σας!