30/8/17

Πώς να κάνετε τον λογαριασμό σας Instagram ιδιωτικό

Από προεπιλογή, όταν δημοσιεύετε μια φωτογραφία στο Instagram, είναι ορατή σε όλους τους άλλους χρήστες. Αν προσθέσετε οποιοσδήποτε hashtag στη φωτογραφία σας, όπως, #landscape ή #selfie, όποιος ψάχνει για το hashtag θα το βρει.







Ανοίξτε το Instagram και κατευθυνθείτε στη σελίδα του προφίλ σας. Στην επάνω δεξιά γωνία, κάντε κλικ στο εικονίδιο Ρυθμίσεις.

Αυτό θα σας οδηγήσει στην οθόνη Ρυθμίσεις. Στο κάτω μέρος γυρίστε την επιλογή σε Ιδιωτικό λογαριασμόΤώρα μόνο οι φίλοι σας και οι ακόλουθοι σας θα μπορούν να δουν τις αναρτήσεις σας. Θα πρέπει επίσης να εγκρίνετε οποιονδήποτε νέο που θέλει να σας ακολουθήσει.

Όταν κάποιος νέος «φίλος» προσπαθεί να σας ακολουθήσει, θα στείλει ένα Αίτημα Ακολουθήστε. Την επόμενη φορά που θα συνδεθείτε στην εφαρμογή, θα λάβετε μια ειδοποίηση. Πατήστε το εικονίδιο της καρδιάς για να το δείτε.

Στην κορυφή της οθόνης Ειδοποιήσεις, θα δείτε τους ακόλουθους σας. Πατήστε επάνω για να τους δείτε. Στη συνέχεια, μπορείτε να επιβεβαιώσετε ή να τα διαγράψετε τα αντίστοιχα αιτήματα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
x

Νέα Τεχνολογία

Windows

Ms Office

Social Media

How to

Κατευθείαν στο email σας!

Όλα τα τελευταία άρθρα κατευθείαν στο email σας. Για να είστε πρώτοι απλά γραφτείτε με το email σας, χωρίς κόπο και σας υπόσχομαι ότι θα σεβαστούμε την ιδιωτικότητα σας!