1/7/16

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του Do not disturb και του Mute στο iPhone

Πιθανόν να ξέρετε για το διακόπτη σίγασης στο πλάι του iPhone σας αλλά επίσης μπορεί να γνωρίζετε και την δυνατότητα της επιλογής του Do not disturb. Αυτές οι δύο επιλογές φαίνεται ότι κάνουν την ίδια δουλειά αλλά στην πραγματικότητα υπάρχουν μερικές διαφορές μεταξύ τους.




Το πλήκτρο της σίγασης απλά κλείνει τον ήχο της συσκευής. Ενεργοποιήστε το και δεν θα ακούτε πλέον τις εισερχόμενες ειδοποιήσεις, κλήσεις, και άλλες τυχόν ειδοποιήσεις. Το πρόβλημα με το πλήκτρο της σίγασης είναι ότι από την στιγμή που θα το ενεργοποιήσετε, θα χάσετε ένα σημαντικό τηλεφώνημα ή κείμενο από κάποιον, αφού δεν θα μπορείτε να το ακούσετε όταν αυτό συμβεί.

Από την άλλη μεριά το πλήκτρο Do not disturb (DND) χρειάζεται κάποια διαμόρφωση σχετικά με τις ειδοποιήσεις που θέλετε εσείς να λαμβάνετε. Υπάρχουν δύο τρόποι για να το ενεργοποιήσετε. Για να το ενεργοποιήσετε χειροκίνητα, σύρετε προς τα πάνω από το κάτω μέρος της οθόνης σας για να αποκτήσετε πρόσβαση στο Κέντρο Ελέγχου. Πατήστε το εικονίδιο φεγγάρι. Θα δείτε ένα σύμβολο φεγγάρι στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης της συσκευής σας.
Για να ενεργοποιήσετε την επιλογή αυτή αυτόματα πηγαίνετε στις Ρυθμίσεις Do not disturb (DND) και ρυθμίστε τον διακόπτη στην θέση ΟΝ. Θα δείτε επίσης αρκετές επιλογές που το κάνουν να ξεχωρίζει από τον απλό διακόπτη σίγασης. Για παράδειγμα, μπορείτε να ορίσετε να επιτρέψει κλήσεις από ορισμένες επαφές, ή να επιτρέψετε τις επανειλημμένες κλήσεις από το ίδιο πρόσωπο (ας πούμε, σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης). Μπορείτε επίσης να κλείσετε τον ήχο των ειδοποιήσεων μόνο όταν το τηλέφωνο σας είναι κλειδωμένο. .

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
x

Νέα Τεχνολογία

Windows

Ms Office

Social Media

How to

Κατευθείαν στο email σας!

Όλα τα τελευταία άρθρα κατευθείαν στο email σας. Για να είστε πρώτοι απλά γραφτείτε με το email σας, χωρίς κόπο και σας υπόσχομαι ότι θα σεβαστούμε την ιδιωτικότητα σας!