27/7/16

Πώς να φτιάξετε το δικό σας ημερολόγιο στο Google Calendar

Εάν θέλετε να προγραμματίσετε τη ζωή σας γύρω από τις αγαπημένες σας αθλητικές ομάδες σας ή και ακόμα τα επαγγελματικά σας ραντεβού υπάρχει ένας πολύ απλός τρόπος για να προσθέσετε τα ραντεβού σας στο Ημερολόγιο της Google, έτσι ώστε να μη χάσετε ποτέ κανένα.



Βεβαιωθείτε πρώτα ότι είστε συνδεδεμένοι στο λογαριασμό Google σας που θέλετε να προσθέσετε τα προγραμματισμένα ραντεβού σας. 

Από εκεί, κάντε κλικ στο μικρό βέλος στην αριστερή πλευρά της ενότητας Άλλα ημερολόγια

Σε αυτή την αναπτυσσόμενη λίστα, επιλέξτε Περιήγηση σε ενδιαφέροντα ημερολόγια.

Αυτό θα ανοίξει ένα μενού με πληθώρα διαφορετικών θρησκευτικών και πολιτιστικών εορτών από πολλές χώρες. Η καρτέλα που ψάχνουμε, όμως, είναι ακριβώς στα δεξιά της καρτέλας Αργίες και είναι η καρτέλα Αθλητισμός. Κάντε κλικ στην καρτέλα αυτήν. Εδώ, μπορείτε να επιλέξετε από όλα τα δημοφιλή αθλήματα: μπέιζμπολ, μπάσκετ, κρίκετ, (αμερικανικό) ποδόσφαιρο, χόκεϊ, ράγκμπι και το ποδόσφαιρο. Επιλέξτε απλά το άθλημα που θέλετε και την ομάδα που θέλετε να παρακολουθείτε. Αφού επιλέξετε την ομάδα σας κάντε κλικ στο Επιστροφή στο ημερολόγιο στο πάνω μέρος της σελίδας.

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε παραπάνω από μια ομάδα να παρακολουθείται αρκεί να διαφοροποιείσεται το χρώμα για την κάθε νέα επιλογή που κάνετε. Τα ημερολόγια που φτιάχνεται μπορούν να συγχρονιστούν με όλες τις κινητές συσκευές σας. Ακριβώς με τον ίδιο τρόπο μπορείτε να φτιάξετε μια μικρή ατζέντα με τα ραντεβού σας, να επιλέξετε τον τρόπο ειδοποίησης με ήχο ή με email και γενικά να σταματήσετε να ξεχνάτε σημαντικά γεγονότα της ζωής σας αφού θα έχετε μονίμως έναν υπηρέτη να σας τα υπενθυμίζει.  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
x

Νέα Τεχνολογία

Windows

Ms Office

Social Media

How to

Κατευθείαν στο email σας!

Όλα τα τελευταία άρθρα κατευθείαν στο email σας. Για να είστε πρώτοι απλά γραφτείτε με το email σας, χωρίς κόπο και σας υπόσχομαι ότι θα σεβαστούμε την ιδιωτικότητα σας!