13/6/19

Πώς να σχεδιάσετε επαγγελματικές κάρτες χρησιμοποιώντας το Microsoft Word

Αν χρειάζεστε επαγγελματικές κάρτες, αλλά δεν έχετε εμπειρία με εξελιγμένο λογισμικό σχεδιασμού, όπως το InDesign και το Photoshop, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πρότυπο επαγγελματικής κάρτας του Word. 





Πριν σας δείξω το σχεδιασμό της επαγγελματικής κάρτας, είναι σημαντικό να καταλάβουμε το περιεχόμενο που θα προσθέσουμε. Δηλαδή τα βασικά πράματα που περιλαμβάνουν μια επαγγελματική κάρτα, ονοματεπώνυμο, τίτλος εργασίας, Διεύθυνση, τηλεφωνικό νούμερο (σταθερό, κινητό, φαξ), διεύθυνση ιστοσελίδας (αν υπάρχει), email, και φυσικά το Λογότυπο Εταιρείας. Αρχικά θα πρέπει να επιλέξετε ένα λογότυπος κάρτας. Ανοίξτε το Microsoft Word, κατευθυνθείτε στην καρτέλα Αρχείο και στη συνέχεια επιλέξτε Δημιουργία από το αριστερή στήλη. Επιλέξτε όποιο πρότυπο επαγγελματικής κάρτας ταιριάζει στο προφίλ σας.
Μόλις επιλέξετε, θα εμφανιστεί ένα παράθυρο που σας δίνει μια προεπισκόπηση και περιγραφή του προτύπου. Κάντε κλικ στην επιλογή Δημιουργία. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πληκτρολογήσετε τις πληροφορίες σας.
Αν δεν βρήκατε ένα πρότυπο που σας αρέσει, μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας σχέδιο μέσω ενός συνδυασμού δημιουργίας πίνακα, προσθήκης εικόνων και μορφοποίησης κειμένου. Ανοίξτε ένα κενό έγγραφο του Word, μεταβείτε στην καρτέλα Εισαγωγή και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή ΠίνακαςΕισαγάγετε έναν πίνακα στο Word. Δημιουργήστε ένα πίνακα 2 × 4 τοποθετώντας το δείκτη του ποντικιού πάνω και επιλέγοντας το αντίστοιχο μπλοκ. Ο πίνακας θα εμφανιστεί τώρα στο έγγραφο του Word και θα χρειαστεί να κάνετε κάποιες ρυθμίσεις. Επιλέξτε όλο το πίνακα και κάντε δεξί κλικ.

Θα εμφανιστεί τώρα το παράθυρο Ιδιότητες πίνακα. Στην καρτέλα Πίνακας, επιλέξτε Στο κέντρο στην ενότητα Στοίχιση
Στη συνέχεια, κατευθυνθείτε στην καρτέλα Γραμμή. Εδώ, επιλέξτε το πλαίσιο ελέγχου Καθορισμός ύψους, κάντε το ύψος δύο εκατοστά και, στη συνέχεια, επιλέξτε Ακριβώς για το ύψος της γραμμής.
Τώρα ας προχωρήσουμε στην καρτέλα Στήλη. Επιλέξτε το πλαίσιο ελέγχου Προτιμώμενο πλάτος, κάντε το πλάτος επτά εκατοστά και στη συνέχεια κάντε κλικ στο OK.

Ρύθμιση πλάτους στήλης

Ο πίνακας σας τώρα θα αλλάξει μέγεθος ώστε να ταιριάζει με το κανονικό μέγεθος μιας επαγγελματικής κάρτας. Εντούτοις, μπορεί να παρατηρήσετε ότι ο πίνακας μας είναι λίγο μεγαλύτερος από ό, τι επιτρέπει το περιθώριο. Για να το διορθώσετε, μεταβείτε στην καρτέλα Διάταξη Σελίδας και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί ΠεριθώριαΕπιλέξτε στενά περιθώρια. Τώρα το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να προσθέσετε τις πληροφορίες σας, να χρησιμοποιήσετε τα εργαλεία μορφοποίησης για να μορφοποιήσετε το κείμενο, να προσθέσετε μια εικόνα και νομίζω ότι δεν χρειαζόμαστε κάτι άλλο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
x

Νέα Τεχνολογία

Windows

Ms Office

Social Media

How to

Κατευθείαν στο email σας!

Όλα τα τελευταία άρθρα κατευθείαν στο email σας. Για να είστε πρώτοι απλά γραφτείτε με το email σας, χωρίς κόπο και σας υπόσχομαι ότι θα σεβαστούμε την ιδιωτικότητα σας!