25/8/18

Πώς να αποτρέψετε τα βίντεο από την αυτόματη αναπαραγωγή στον Firefox

Φαίνεται ότι κάθε ιστότοπος ειδήσεων αρχίζει αυτόματα να παίζει τα βίντεο και αυτό είναι απίστευτα ενοχλητικό, αλλά ευτυχώς, είναι εύκολο να το μπλοκάρετε στον Firefox.









Από προεπιλογή, ο Firefox επιτρέπει το περιεχόμενο αυτόματης αναπαραγωγής. Ωστόσο, δεν θα αρχίσει να παίζει το βίντεο μέχρι να εμφανιστεί όλο το πλαίσιο του βίντεο στην οθόνη σας. Αυτό βοηθά στην αποτροπή της απόκρυψης βίντεο από τους ιστότοπους πίσω από άλλο περιεχόμενο ή στο κάτω μέρος της σελίδας. 
Δεν θα βρείτε εναλλαγή για αυτόματη αναπαραγωγή από το κανονικό μενού επιλογών του Firefox - είναι κρυμμένο στο: config advanced menu. Ανοίξτε έτσι μια νέα καρτέλα και επικολλήστε την παρακάτω εντολή στο πρόγραμμα περιήγησής σας.
about:config?filter=autoplay
Μην ανησυχείτε για το μήνυμα που θα σας βγάλει ξετσεκάρετε το «Εμφάνιση της προειδοποίησης και την επόμενη φορά», στη συνέχεια κάντε κλικ στο «Δέχομαι το ρίσκο!"
Αυτό θα σας οδηγήσει σε μια νέα σελίδα, κάντε διπλό κλικ στο media.autoplay.enabled για να το αλλάξετε από true se false. Θα παρατηρήσετε ότι το κείμενο είναι πλέον γραμμένο σε Bold μορφή. Τα περισσότερα σχετικά με τις αλλαγές στο config (συμπεριλαμβανομένων αυτών των δύο) ισχύουν άμεσα, οπότε δεν χρειάζεται να κάνετε επανεκκίνηση. Εάν για οποιονδήποτε λόγο θέλετε να ενεργοποιήσετε ξανά την αυτόματη αναπαραγωγή, μπορείτε να κάνετε διπλό κλικ στο media.autoplay.enabled ξανά για να την ενεργοποιήσετε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
x

Νέα Τεχνολογία

Windows

Ms Office

Social Media

How to

Κατευθείαν στο email σας!

Όλα τα τελευταία άρθρα κατευθείαν στο email σας. Για να είστε πρώτοι απλά γραφτείτε με το email σας, χωρίς κόπο και σας υπόσχομαι ότι θα σεβαστούμε την ιδιωτικότητα σας!