2/8/16

ΔΩΡΕΑΝ εγκατάσταση των Windows 10 ακόμα και τώρα

Όσοι δεν προχωρήσατε στην εγκατάσταση των Windows 10 μέσα στον προβλεπόμενο χρόνο (μέχρι τις 29 Ιουλίου) και όσο φυσικά ήταν δωρεάν δεν χρειάζεται να ανησυχείτε γιατί και για αυτό υπάρχει λύση. (Προβλεπόμενη χρέωση μετά τις 29 Ιουλίου $119 για τα Windows 10 Home και $199 για τα Windows 10 Pro.)





Απλώς κατεβάστε το αρχείο (Windows10Upgrade24074) που θα βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο, εγκαταστήστε το και στη συνέχεια θα μπορέσετε να προχωρήσετε στην δωρεάν εγκατάσταση των Windows 10:

https://www.microsoft.com/en-us/accessibility/windows10upgrade

Σας ενημερώνω πώς σήμερα (Τρίτη 2 Αυγούστου) θα διατεθεί η πρώτη μεγάλη αναβάθμιση του λειτουργικού Windows 10 Anniversary Update με νέα χαρακτηριστικά και λειτουργίες όπως:

1. Βελτιωμένες λειτουργίες ασφαλείας με χρήση βιομετρικών στοιχείων στο Windows Hello (για είσοδο στον υπολογιστή) και στον Microsoft Edge browser για είσοδο σε ιστοσελίδες, αλλά και ανανεωμένος Windows Defender.

2. Υποστήριξη extensions στον Microsoft Edge browser, στα οποία συμπεριλαμβάνονται τα LastPass και AdBlock Plus.

3. Πρόσβαση στην ψηφιακή βοηθό Cortana από τη lock screen και συγχρονισμός των ειδοποιήσεων απ’ όλες τις συσκευές του χρήστη.

4. Υποστήριξη του Xbox Play Anywhere για αγορά παιχνιδιού από το Windows Store και δυνατότητα να παίξεις σε οποιαδήποτε συσκευή είναι συνδεδεμένη με τον λογαριασμό σου (π.χ. άλλο Windows PC ή Xbox One).

Τέλος θα ήθελα να επισημάνω πώς τα Windows 10 Anniversary Update θα διατεθεί δωρεάν για όλους τους χρήστες Windows 10 (όχι για Windows 7/8.1).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
x

Νέα Τεχνολογία

Windows

Ms Office

Social Media

How to

Κατευθείαν στο email σας!

Όλα τα τελευταία άρθρα κατευθείαν στο email σας. Για να είστε πρώτοι απλά γραφτείτε με το email σας, χωρίς κόπο και σας υπόσχομαι ότι θα σεβαστούμε την ιδιωτικότητα σας!