17/6/15

Πώς να κλείσετε τα Windows 7 ταχύτερα

Αν ποτέ αισθανθείτε ότι ο υπολογιστής σας κλείνει πολύ αργά, τότε υπάρχει λύση. Αρχικά θα πρέπει να πατήσετε και να κρατήσετε πατημένο το πλήκτρο Start Menu (κουμπί των Windows) στο πληκτρολόγιο και στη συνέχεια, πατήστε το πλήκτρο R και ένα νέο παράθυρο θα ανοίξει.

Στο παράθυρο που θα ανοίξει (Εκτέλεση), θα πρέπει να γράψετε regedit και πατήστε το κουμπί enter.

To Registry Editor θα ανοίξει και μετά πάμε στο HKEY_LOCAL_MACHINE έπειτα στο SYSTEM και μετά στο CurrentControlSet. Στη δεξιά πλευρά του πίνακα, υπάρχει το «WaitToKillServiceTimeout».

Κάνοντας διπλό κλίκ θα παρατηρήσουμε ότι η τιμή του βρίσκεται στα 12.000, εμείς θα την αλλάξουμε και θα την βάλουμε στα 1.000. Θα μου πείτε τώρα και εύλογα γιατί δεν βάζουμε τιμή 0 έτσι ώστε ο υπολογιστής μας να κλείνει ακόμη γρηγορότερα. Αυτό γίνεται για λόγους σταθερότητας του υπολογιστή μας.

Την επόμενη φορά που θα κλείσουμε τον υπολογιστή μας θα παρατηρήσουμε ότι η διαδικασία του κλεισίματος του υπολογιστή μας γίνεται πιο γρήγορα  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
x

Νέα Τεχνολογία

Windows

Ms Office

Social Media

How to

Κατευθείαν στο email σας!

Όλα τα τελευταία άρθρα κατευθείαν στο email σας. Για να είστε πρώτοι απλά γραφτείτε με το email σας, χωρίς κόπο και σας υπόσχομαι ότι θα σεβαστούμε την ιδιωτικότητα σας!