7/9/19

Πώς να σταματήσετε τον ήχο σε μια παρουσίαση του PowerPoint

Οι παρουσιάσεις στο Power Point συχνά συνοδεύονται από μεγάλης διάρκειας ομιλία, οπότε μερικές φορές θα χρειαστεί να σταματήσετε τον ήχο κατά τη διάρκεια της παρουσίασης. Το PowerPoint σας επιτρέπει να το κάνετε αυτό με το πάτημα ενός κουμπιού.




Πιθανόν να υπάρχει ένα ή πολλά σημεία που θελήσετε να θέσετε σε παύση τον ήχο για να απαντήσετε σε ερωτήσεις, να μιλήσετε περισσότερο για ένα θέμα ευτυχώς όμως η παύση του ήχου είναι εξαιρετικά απλή.

Ανοίξτε την παρουσίαση με την οποία θα εργαστείτε. Μόλις είστε έτοιμοι, ξεκινήστε την παρουσίασή σας. Για να το κάνετε αυτό, επιλέξτε στην ενότητα «Έναρξη παρουσίασης» της καρτέλας «Παρουσίαση διαφανειών». Μπορείτε επίσης να πατήσετε το πλήκτρο F5. Στη διαφάνεια που περιέχει το αρχείο ήχου, θα βρείτε το εικονίδιο ήχου.

Εάν τοποθετήσετε το ποντίκι πάνω από το εικονίδιο ήχου, εμφανίζεται μια γραμμή προόδου για το αρχείο ήχου μαζί με ένα ρυθμιστικό έντασης ήχου και ένα κουμπί αναπαραγωγής παύσης. Κάντε κλικ στο κουμπί παύσης για παύση του ήχου. Εναλλακτικά, μπορείτε να πατήσετε Alt + P για παύση και συνέχιση ήχου. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
x

Νέα Τεχνολογία

Windows

Ms Office

Social Media

How to

Κατευθείαν στο email σας!

Όλα τα τελευταία άρθρα κατευθείαν στο email σας. Για να είστε πρώτοι απλά γραφτείτε με το email σας, χωρίς κόπο και σας υπόσχομαι ότι θα σεβαστούμε την ιδιωτικότητα σας!