4/9/19

Πώς βλέπω αν έχουν παραβιάσει τον λογαριασμό μου στο Facebook

Τα προφίλ που διατηρούμε στα κοινωνικά δίκτυα περιέχουν άκρως προσωπικά δεδομένα και δεν έχει κανείς το δικαίωμα να παραβιάζει την ιδωτικότητα μας σε αυτά. Αν και υπάρχουν αρκετοί τρόποι να προστατεύσουμε τα δεδομένα μας, πάντα μα πάντα υπάρχουν κάποιοι που δεν δίνουν σημασία με αποτέλεσμα τα προφίλ τους να μην είναι ασφαλή. 




Το Facebook μας επιτρέπει να δούμε τις συσκευές στις οποίες είναι συνδεδεμένος ο λογαριασμός μας. Για να δούμε αυτές τις συσκευές, κάνουμε κλικ στο τρίγωνο πάνω δεξιά και μπαίνουμε στις Ρυθμίσεις.
Επιλέγουμε την Ασφάλεια και σύνδεση και στο πεδίο Από πού είστε συνδεδεμένοι μπορούμε να δούμε αναλυτικά τις συσκευές στις οποίες είναι ενεργός ο λογαριασμός μας.
Σε περίπτωση που δεν αναγνωρίζουμε κάποια συσκευή, πατάμε στις τρεις τελείες και επιλέγουμε Αποσύνδεση.
Επίσης, μπορούμε να πατήσουμε το Δεν είστε εσείς. Με αυτόν τον τρόπο, το Facebook θα μας καθοδηγήσει στην εκτέλεση κάποιων απαραίτητων ενεργειών, ώστε να ασφαλίσουμε τον λογαριασμό μας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
x

Νέα Τεχνολογία

Windows

Ms Office

Social Media

How to

Κατευθείαν στο email σας!

Όλα τα τελευταία άρθρα κατευθείαν στο email σας. Για να είστε πρώτοι απλά γραφτείτε με το email σας, χωρίς κόπο και σας υπόσχομαι ότι θα σεβαστούμε την ιδιωτικότητα σας!