8/2/20

Πώς να αλλάξετε την εικόνα του λογαριασμού σας στα Windows 10

Η εικόνα του λογαριασμού σας είναι αυτό που βλέπετε στην οθόνη σύνδεσης των Windows και στο μενού Έναρξη. Τα Windows τοποθετούν στους νέους λογαριασμούς χρήστη στα Windows 10 μια γενική εικόνα προφίλ, αλλά είναι εύκολο να την αλλάξετε με οποιαδήποτε εικόνα θέλετε. 



Εκτός αν χρησιμοποιείτε έναν λογαριασμό της Microsoft που έχει ήδη μια εικόνα που έχει συσχετιστεί με αυτόν, η Microsoft ορίζει την εικόνα του προφίλ σας στην προεπιλεγμένη εικόνα χρήστη για τα Windows. Για να αλλάξετε την εικόνα, πατήστε Έναρξη, κάντε κλικ στην εικόνα του λογαριασμού σας στην αριστερή πλευρά και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην εντολή «Αλλαγή ρυθμίσεων λογαριασμού». (εικόνα 1)
Εικόνα 1
Ωστόσο, φτάνετε στην οθόνη Λογαριασμοί, θα δείτε δύο επιλογές για την αλλαγή της εικόνας σας. Κάντε κλικ στην επιλογή Κάμερα για να χρησιμοποιήσετε μια συνδεδεμένη κάμερα για να τραβήξετε μια φωτογραφία ή κάντε κλικ στο Αναζήτηση για μια για να εντοπίσετε μια φωτογραφία στον υπολογιστή σας. Μεταβείτε στην φωτογραφία που θέλετε να χρησιμοποιήσετε ως νέα εικόνα λογαριασμού και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Επιλογή εικόνας.

Σημειώστε ότι τα Windows θα αλλάξουν αυτόματα το μέγεθος και την περικοπή της εικόνας που θα επιλέξετε. Εάν δεν λάβετε το αποτέλεσμα που θέλετε από την εικόνα που επιλέξατε, μπορείτε να δοκιμάσετε την περικοπή και την αλλαγή μεγέθους της εικόνας σας. Τα Windows χρησιμοποιούν μια εικόνα που έχει 448 × 448 pixel για την οθόνη σύνδεσης.

Μετά την αλλαγή της φωτογραφίας σας, αν θέλετε να επιστρέψετε στις φωτογραφίες που έχετε ήδη μεταφορτώσει, απλώς κάντε κλικ στη μικρογραφία της εικόνας που βρίσκεται στα δεξιά της τρέχουσας επιλογής. Ωστόσο, αυτό θα λειτουργήσει μόνο για τις τελευταίες τρεις εικόνες που έχετε χρησιμοποιήσει.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
x

Νέα Τεχνολογία

Windows

Ms Office

Social Media

How to

Κατευθείαν στο email σας!

Όλα τα τελευταία άρθρα κατευθείαν στο email σας. Για να είστε πρώτοι απλά γραφτείτε με το email σας, χωρίς κόπο και σας υπόσχομαι ότι θα σεβαστούμε την ιδιωτικότητα σας!